Elinstallationer för industri

Effektiv partner inom el som underlättar vardagen och hanterar akuta lägen inom industrin.

SEMI El är en kvalificerad elfirma som erbjuder en mängd tjänster för industriella elinstallationer. Med lång erfarenhet av elarbete inom industriell verksamhet så utför vi effektivt förebyggande underhåll, vi avhjälper fel i utrustningar, fixar mindre installationsarbeten samt reviderar dokumentation. Med stor erfarenhet i allt från bilindustrin till läkemedels- och energibolag är vi en trygg partner i alla branscher.

Kontakta oss idag

Industri-el är vår specialkompetens

SEMI El erbjuder eltjänster och elinstallationer inom industri i Stockholmsområdet, Södertälje och Nyköping med omnejd. Vi ser till att verksamheten fungerar och om något tillstöter så är vi snabbt på plats! Vårt sätt att jobba och ta ansvar, i kombination med kompetens och tillgänglighet, har gett oss långsiktigt förtroende hos våra industrikunder.

Utöver att erbjuda underhålls- och serviceavtal har vi kompetens för elkraftsystem, automations- och styrningssystem, belysningsinstallationer, kraftförsörjning till maskiner samt jordnings- och blixtskyddssystem.

Exempel på elinstallationer vi levererar till industrin

Vårt arbete inom industrisegmentet är avgörande för att säkerställa att verksamheten flyter på utan oönskade driftsstopp. Nedan listar vi exempel på elinstallationer för industri som SEMI El erbjuder. Vad kan vi göra för er?

  • Elkraftsystem: SEMI El installerar och underhåller elkraftsystem för industriella applikationer. Detta kan innefatta transformatorer, fördelningsskåp, kablage, reläer, säkringar och annan utrustning som krävs för att leverera och hantera elkraft till produktionsprocesser.
  • Automations- och styrningssystem: SEMI El installerar och underhåller automations- och styrningssystem för industriella applikationer. Exempelvis PLC:er (Programmable Logic Controllers), som används för att övervaka och styra industriella processer.
  • Belysningsinstallationer: SEMI El installerar belysningssystem för industriella applikationer, inklusive armaturer, kablage, styrningar och annan utrustning som krävs för att ge tillräckligt med ljus i produktionsområden, lagerlokaler, kontor och andra utrymmen.
  • Kraftförsörjning till maskiner: SEMI El installerar och underhåller kablage och utrustning som krävs för att leverera ström till maskiner och annan utrustning som används i industriella processer.
  • Elsäkerhet genom ordnings- och blixtskyddssystem: SEMI El installerar jordnings- och blixtskyddssystem för industriella applikationer för att skydda utrustning och personal från farliga elektriska störningar.
  • Underhålls- och serviceavtal: SEMI El erbjuder underhålls- och serviceavtal för industri för att säkerställa att elkraft- och automationsutrustning fungerar effektivt och pålitligt över tid.

Detta gör SEMI El till rätt val av el-partner för industrin

SEMI El består av kunniga elektriker, kompletta i vår bredd och med tung, nischad kompetens inom elinstallationer som matchar högt ställda krav från industrin. Med elsäkerhet i ryggraden och vår känsla för service har vi blivit förstahandsvalet för en lång rad industrier i Stockholm med omnejd.

Vi är ett familjeföretag som funnits länge och som är kända för att vi tar hand om våra kunder. Vi är ett elföretag att lite på: vi är i tid, på rätt plats och levererar enligt överenskommelse.

Låt SEMI El bli även din pålitliga partner när det gäller elunderhåll och elinstallationer! Kontakta oss gärna för att ta reda på vad vi kan erbjuda. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och enastående kundservice.

Kontaktpersoner:

Lars Andersson

Projektledare / Elkonstruktör
076-828 78 07lars@semiel.se

Carl Wickman

Projektledare
076-828 78 11Calle@semiel.se

Kostnadsfri offert

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter. Läs mer.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram