Installation av belysning

Rätt armatur och bra ljussättning till en rimlig kostnad och med låg energiförbrukning.

Vi behöver alla ljus för att må bra – och bra belysning krävs för att såväl hemliv som kommersiella verksamheter ska fungera. Därför är installation av belysning en primär tjänst som SEMI El erbjuder såväl privatpersoner som företagskunder. Det handlar om att välja rätt armatur och styrning för varje belysningsapplikation, där energieffektivisering, ergonomi och design idag är viktiga faktorer. För företag och industri erbjuder vi såväl belysningsdesign som ljusberäkning för att nå bra ljussättning till rätt kostnad och energiförbrukning i alla typer av miljöer. Såväl inne som utomhus!

Det händer mycket inom belysningstekniken och det kan vara svårt att fatta rätt beslut. Därför erbjuder vi installation av belysning samt rådgivning för en optimerad helhetslösning.
Kontakta oss idag

Bra ljussättning för alla förhållanden

SEMI El utför installation av belysning i Stockholmsområdet, Södertälje och Nyköping med omnejd. Som behörig elektrikerfirma erbjuder vi helhetslösningar för din belysning, från ljusdesign till installation och underhåll. Vi tar hand om belysning i allt från rum & trädgård till kontor, industrilokaler, fastigheter, uppfarter och parkeringsytor. Genom att välja rätt armaturer och styrningar och genom att använda effektiv och energisnål teknik hjälper vi våra kunder att uppnå bra ljussättning till en rimlig kostnad och med låg energiförbrukning.

Belysningsinstallationer för våra privatkunder

Som elfirma kan erbjuda en rad olika tjänster när det gäller installation av belysning i hemmet. Självklart erbjuder vi ROT-avdrag direkt på fakturan för dig som privatperson. Du betalar bara 70 procent av arbetskostnaden för belysningsinstallationer vi utför i din bostad och vi tar hand om allt pappersarbete. Här är några exempel på belysningstjänster som SEMI El kan erbjuda:

 • Rådgivning om belysning: SEMI El kan hjälpa dig att välja rätt belysning för ditt hem genom att ge dig råd om olika typer av lampor, ljusstyrkor, färgtemperaturer och placering av belysning.
 • Installation av belysning: SEMI El kan installera belysning på olika platser i ditt hem, exempelvis taklampor, väggfästen och golvlampor. Vi kan också installera belysningsuttag och strömbrytare om det behövs.
 • Uppgradering av belysning: Om du vill uppgradera din befintliga belysning till en mer energieffektiv eller modernare stil, kan SEMI El hjälpa till med att byta ut befintliga lampor och armaturer.
 • Smart belysning: SEMI El kan också installera smarta belysningssystem interiört och exteriört som kan styras via en app eller via röst. Smarta system som kan ge dig enkel kontroll över ditt hemmabelysning och även göra den mer energieffektiv.
 • Underhåll av belysning: SEMI El kan också erbjuda underhållstjänster för din belysning, inklusive byte av trasiga lampor och rengöring av armaturer.
 • Utomhusbelysning: SEMI El kan också hjälpa till med installation av utomhusbelysning, exempelvis trädgårdsbelysning, belysning av uteplatser och entrébelysning.

Belysningsinstallationer för företag, industri & BRF:s

Som behörig elektrikerfirma erbjuder vi en mängd olika tjänster som rör installation av belysning hos företag, fastighetsägare samt industri – allt från bilindustrin till läkemedels- och energibolag.

Vårt uppdrag är alltid att ge tillräckligt med ljus i produktionsområden, lagerlokaler, kontor och andra utrymmen. Här är några exempel på hur vi på SEMI El hjälper våra kunder att välja rätt armatur och styrning för varje belysningsapplikation.

 • Rådgivning och belysningsdesign: SEMI El kan planera och utforma en effektiv och estetiskt tilltalande belysningsplan för en byggnad eller ett specifikt utrymme, inomhus eller ute. Vi kan ta hänsyn till faktorer som användningsändamål, ljusbehov, smart belysning, energiförbrukning och budget för att skapa en optimal lösning.
 • Armaturval: SEMI El hjälper till att välja rätt armaturer för varje belysningsapplikation. Vi tar hänsyn till faktorer som färgtemperatur, ljusstyrka, spridningsvinkel och energieffektivitet för att hitta en armatur som passar era och lokalens behov och budget.
 • Styrning: SEMI El hjälper er att välja och installera lämplig styrning för varje belysningsapplikation. Exempelvis användning av rörelsedetektorer, tidsstyrning, dagsljusreglering och fjärrstyrning för att säkerställa att belysningen används effektivt och att energiförbrukningen minimeras.
 • Installation av belysning enligt gällande regler: SEMI El gör installationen av belysningsarmaturer och styrningar på ett säkert och professionellt sätt. Vi kan också säkerställa att allt arbete uppfyller lokala och nationella säkerhets- och byggnadsregler.
 • Underhåll: SEMI El erbjuder även underhållstjänster för belysningsanläggningar, exempelvis rengöring, byte av lampor och armaturer, och justering av styrningar för att säkerställa att belysningen löpande fungerar effektivt och pålitligt.

Trygg leverantör vid installation av belysning

SEMI El är ett familjeföretag som funnits länge och som är kända för att vi tar hand om våra kunder. Vi är ett elföretag att lite på: vi är i tid, på rätt plats och levererar enligt överenskommelse.

Vi består av kunniga elektriker, kompletta i vår bredd och med nischad kompetens som även lever upp till de krav som industrin ställer. Med elsäkerhet i ryggraden och kompetent rådgivning utför vi varje vecka uppdrag som rör installation av belysning i Stockholm med omnejd.

Låt SEMI El bli även din pålitliga partner när det gäller din belysning. Kontakta oss gärna för offert. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och enastående kundservice.

Kontaktpersoner:

Carl Wickman

Projektledare
076-828 78 11Calle@semiel.se

Oliver Söderman

Projektledare
073-387 60 02oliver@semiel.se

Kostnadsfri offert

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter. Läs mer.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram