Kraftdistribution

Partner inom el som matchar industrins höga krav & säkerställer driftsäkra anläggningar.

SEMI El har 50 års erfarenhet av uppdrag inom kraftdistribution. Något som gett oss självförtroende och våra kunder driftsäkra anläggningar. De höga krav som ställs i industriell miljö har gett oss nischad kompetens i hur man bäst åstadkommer säker kraftdistribution. Avgörande är rätt material, rätt kanalisation, rätt kapsling, rätt förläggning för varje objekt i varje miljö. Något vi gärna löser även för dig.

Kontakta oss idag

Kraftdistribution är vår specialkompetens

SEMI El erbjuder elkompetens inom kraftdistribution i Stockholmsområdet, Södertälje och Nyköping med omnejd. Oavsett om det gäller högspänning, lågspänning i ställverk, distributionsnät via strömskenor eller kablage fram till undercentraler och matningsobjekt så hanterar vi det. Alltid med ett löfte om driftsäkra anläggningar för dig som kund.

Exempel på tjänster vi erbjuder inom kraftdistribution

Våra el-arbeten med kraftdistribution inom industrisegmentet är avgörande. Nedan listar vi exempel på tjänster som SEMI El kan erbjuda inom området kraftdistribution för att skapa driftsäkra anläggningar. Vad kan vi göra för er?

  • Installation & konfiguration av kraftdistributionssystem: SEMI El installerar och konfigurerar kraftdistributionssystem, inklusive transformatorer, fördelningspaneler, strömbrytare och annan utrustning som krävs för att fördela kraft till industriella applikationer.
  • Underhåll av kraftdistributionssystem: SEMI El erbjuder planerat underhåll och service för kraftdistributionssystem för att säkerställa att det fungerar effektivt och pålitligt över tid. Detta kan innefatta att utföra diagnostik och reparera felaktigheter, byta ut slitna eller föråldrade komponenter och uppdatera systemet efter behov.

Rätt val av el-partner inom kraftdistribution

SEMI El består av kunniga elektriker, erfarna och med tung, nischad kompetens inom kraftdistribution som matchar högt ställda krav från industrin. Med elsäkerhet i ryggraden och vår känsla för service har vi decennier med förtroende bakom oss hos tongivande industrier i Stockholm med omnejd.

SEMI El är ett familjeföretag som funnits länge och som är kända för att vi tar hand om våra kunder. Vi är ett elföretag att lite på: vi är i tid, på rätt plats och levererar enligt överenskommelse.

Låt SEMI El bli även din pålitliga partner när det gäller kraftdistribution! Med stor erfarenhet i allt från bilindustrin till läkemedels- och energibolag är vi en trygg partner. Kontakta oss gärna för att ta reda på hur vi kan skräddarsy ett erbjudande till er. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och enastående kundservice.

Kontaktperson:

Lars Andersson

Projektledare / Elkonstruktör
076-828 78 07lars@semiel.se

Carl Wickman

Projektledare
076-828 78 11Calle@semiel.se

Kostnadsfri offert

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter. Läs mer.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram