Laddbox & installation

Laddbox till prisvärt fastpris med installation och gröna rotavdraget direkt på fakturan.

Funderar du på att förenkla din elbilsladdning med egen laddbox hemma? Då har du kommit rätt. SEMI EL erbjuder en snabb och prisvärd paketlösning för hushåll och BRF:s med laddbox och behörig installation till fast pris. Kontakta oss så har du snart en nyckelfärdig, driftsatt och uppkopplad laddbox på plats, redo för laddning. Önskar du lastbalansering så ordnar vi det samtidigt.

Privatkund som äger sin bostad betalar bara 50 % av kostnaden för arbete och material! Bokar du ett smart laddboxpaket hos oss kvalificerar du dig nämligen för skattereduktion för grön teknik.
Kontakta oss idag

Välj egen laddbox av säkerhetsskäl

Att ta beslut om egen laddbox handlar inte bara om bekvämlighet utan är ett klokt val. Vi ser det som en viktig säkerhetsfråga! De flesta elbilar levereras med en laddkabel som kan användas för laddning från ett vanligt eluttag, något som såväl vi som Elsäkerhetsverket avråder från. Det kan leda till överhettning, då elinstallationer inte alltid klarar belastningen vid en såpass hög strömstyrka under längre tid, vilket en elbilsladdning kräver. Den laddbox som SEMI El installerar har däremot inbyggda säkerhetsfunktioner samt kommunicerar med bilen. Med en laddbox får du inte bara den mest säkra laddningen utan även den snabbaste. Och med lastbalansering utnyttjas effekten ännu bättre i huset och ser till att du undviker att säkringen går.

Egen laddbox – enklast möjligt med SEMI El

SEMI El levererar laddbox med behörig installation i Stockholmsområdet, Södertälje och Nyköping med omnejd. Som auktoriserad elfirma nischad på laddboxinstallation löser vi ditt problem med elbilsladdning och ser till att du får en bekväm och effektiv laddningslösning utan lång väntan.

Med vår hjälp kan du se fram emot att starta morgonen med en fulladdad bil. Vi installerar en skräddarsydd laddbox som ger dig tillgång till en pålitlig och effektiv laddning precis utanför din dörr.

Utöver ett förmånligt paketpris är vår laddboxinstallation snabb och enkel. Så här är vår tjänst för laddbox utformad:

  1. Kontakta oss och boka tid för platsbesök av en installatör.
  2. Vi skickar en av våra certifierade elektriker för att utvärdera din elanslutning på plats och hjälpa dig att välja rätt laddbox för dina behov.
  3. Du får en offert för laddbox & installation och ny tid bokas in för leverans och installation.
  4. Vi installerar din laddbox på ett säkert och tillförlitligt sätt, vilket garanterar att du får en pålitlig och säker laddningslösning. Efter cirka 3-4 timmar kan du premiärladda elbilen!
  5. Vi sköter all administration kring skattestödet för grön teknik som ger 50 % grönt rotavdrag.
  6. Vår service slutar inte där: Vi erbjuder också fullständig support och underhåll av din laddboxinstallation, så att du kan vara säker på att den alltid fungerar som den ska.

Laddboxstation med effektiv laddning för BRF:s

Utöver att serva privathushåll levererar vi våra laddboxpaket även till bostadsrättsföreningar och samfälligheter som önskar en smidig och genomtänkt lösning sina medlemmar. Vi delar gärna med oss av rådgivning för en skräddarsydd lösning för ert område. Kontakta oss så presenterar vi en offert som täcker in era önskemål.

Boka även installation av lastbalansering

Utöver laddbox till din elbil kan SEMI El också hjälpa dig med en lösning för lastbalansering. Lastbalansering handlar om att fördela den tillgängliga effekten jämnt över dina olika elförbrukare i hemmet, däribland din laddbox. Om annat i huset drar mycket el samtidigt som du laddar kan det orsaka överbelastning och höga energikostnader. För att lösa detta problem kan vi installera en lastbalanserare som hjälper dig att fördela effekten på ett optimalt sätt. Hur då?

  • Laddar du bilen när husets elförbrukning är hög (ofta dagtid) ser lastbalanseringen till att laddboxen inte använder full effekt.
  • Laddar du bilen vid tidpunkter när elförbrukningen är låg (ofta nattetid) ges mer effekt till elbilsladdningen utan risk för att säkringen går.
  • Genom att integrera din laddbox med en lastbalanserare kan du säkerställa att du alltid har tillgång till en tillförlitlig och effektiv laddning för din elbil.
  • Du minimerar samtidigt risken för överbelastning och höga energikostnader.

SEMI El är specialiserad på både laddboxinstallation och lastbalansering. Vi hjälper dig både att välja rätt lösning för dina behov och att installera den på ett säkert och effektivt sätt.

Vad gäller: grönt bidrag för laddbox?

Skatteavdraget Grön Rot (även kallat Grönt teknikavdrag) gäller bland annat installation av laddbox och omfattar privatperson som äger sin villa/radhus/lägenhet. Avdraget liknar det välbekanta rot- och rutavdraget och bidraget rör avdrag för material- och arbetskostnader med upp till 50 % vid installation av en smart laddbox hemma.

För att få Grön Rot krävs att du köper smart laddbox och installation av samma leverantör, något som vi på SEMI El erbjuder. Vi har paketerat vår laddbox med installation och priset du får är alltid inklusive grönt rotavdrag. Är du berättigad får du avdraget direkt på din faktura. Avdraget omfattar dock inte kostnader för resor, utrustning (exempelvis verktyg) eller administration i samband med installationen.

Alltid trygg installation av laddbox

SEMI El är ett familjeföretag som funnits länge och som är kända för att vi tar hand om våra kunder. Vi är ett elföretag att lite på: vi är i tid, på rätt plats och levererar enligt överenskommelse.

SEMI El består av kunniga elektriker, kompletta i vår bredd och med nischad kompetens inom installation av laddbox samt lastbalansering. Med elsäkerhet i ryggraden och kompetent rådgivning utför vi varje vecka uppdrag som rör installation av laddbox i Stockholm med omnejd.

Kontakta oss gärna för offert. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på laddboxpaket och enastående kundservice.

Kontaktperson:

Kim Sondin

Platsansvarig
076-828 78 16kim@semiel.se

Kostnadsfri offert

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter. Läs mer.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram