Automation & El

Installation och underhåll av automatiserade system för industriell produktion.

Dagens industrier blir allt mer automatiserade, vilket skapar efterfrågan på kvalificerade elektriker. SEMI El är en elfirma som är specialiserad inom just automation och el. Detta betyder att vi tillverkar styrskåp samt installerar, underhåller och reparerar elektriska system som används för att automatisera industriella processer.

Med stor erfarenhet inom allt från bilindustrin till läkemedels- och energibolag, inte minst el-automation i serverhallar, kan vi säkerställa kompetens så att era industriella processer fungerar effektivt och pålitligt.
Kontakta oss idag

El-automation är en av våra tjänster

SEMI El erbjuder tjänster inom el och automation i Stockholm, Södertälje och Nyköping.

Våra nischade elektriker som arbetar inom el-automation är specialiserade på att ta hand om olika typer av elektriska system som används för att automatisera industriella processer. Dessa system används för att styra maskiner och utrustning genom att använda sensorer, programvara och annan teknik för att övervaka och reglera produktionsprocesser.

Exempel på vad huvudområden inom automation och el som vi arbetar med är att tillverka styrskåp, även kallat apparatskåp och automationsskåp, samt hjälpa våra kunder med felavhjälpning, automationslösningar, robotanpassningar, styrsystemsbyten m.m.

Vanliga uppdrag inom automation och el

Vårt arbete inom el-automation är avgörande för att säkerställa att industriella processer fungerar effektivt och pålitligt. En elektriker som arbetar inom el-automation hos SEMI El utföra en lång rad uppgifter, några exempel ser du nedan. Vad kan vi göra för er?

  • Skräddarsy och tillverka styrskåpen till olika automationer.
  • Installera och underhålla automatiserade system för industriell produktion som minskar risken för fel och produktionsstopp.
  • Styrsystem: Vi kan hjälpa dig att automatisera dina processer med hjälp av olika styrsystem, exenpelvis PLC.
  • Driftsättning: Vi kan hjälpa dig att driftsätta dina automationslösningar och se till att allt fungerar som det ska
  • Installera och underhålla el- och kontrollsystem som används för att driva robotar och annan automatisk utrustning.
  • Service och underhåll: Vi kan erbjuda regelbundet service och underhåll av dina el- och automationsanläggningar för att förebygga eventuella problem och säkerställa en smidig produktion Felsöka och reparera elektriska system som används för industriell automation.
  • Dokumentera installationer och underhållsarbeten för att ge teknisk support samt följa lagar och regler som reglerar industriell produktion.

Därför är SEMI El ditt förstahandsval vid automation och el

SEMI El består av kunniga elektriker, kompletta i vår bredd och med tung, nischad kompetens inom el-automation som matchar krav från industrin. Med elsäkerhet i ryggraden och vår känsla för service har vi blivit förstahandsvalet för en lång rad industrier i Stockholm med omnejd.

Låt SEMI El bli även din pålitliga partner när det gäller automation och el! Kontakta oss gärna för att ta reda på hur vi kan bistå. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och enastående kundservice.

Kontaktperson:

Lars Andersson

Projektledare / Elkonstruktör
076-828 78 07lars@semiel.se

Kostnadsfri offert

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter. Läs mer.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram