Elektriker

Behöriga elektriker tillgängliga i Stockholmsområdet, Södertälje & Nyköping med omnejd för privatpersoner, företag, BRF:s och industri.

SEMI El är ett pålitligt elföretag med behöriga elektriker som servar såväl privatpersoner som företag. Inte minst är våra elektrikeruppdrag inom industrin en viktig nisch. Vårt team av auktoriserade elektriker har den expertis och erfarenhet som krävs för att lösa allt inom el på ett snabbt och säkert sätt. Våra elektriker gör jobb i Stockholmsområdet och täcker allt från mindre heminstallationer med ROT-avdrag till stora industriella projekt.

Med god service som kärnvärde behöver du inte heller vänta länge på en elektriker från SEMI El!
Kontakta oss idag

Trygga elektriker med ROT-avdrag

Vi är den perfekta elfirman för dig som vill ha hjälp med din hushållsel till en rimlig kostnad – och vi ger gärna råd kring hur du kan sänka hushållets energiförbrukning. I ditt hem gör våra elektriker servicejobb och felsökning av din el. Vi renoverar din el men utför även nyinstallation av el i nyproduktion. Våra elektriker installerar solpaneler och självklart även laddbox till elbilen. Vi fixar belysning inomhus och utomhus samt möjliggör lösningar för smarta hem. Självklart erbjuder vi ROT-avdrag direkt på fakturan till dig som privatperson. Du betalar bara 70 procent av arbetskostnaden för de elarbeten vi utför i din bostad och vi tar hand om allt pappersarbete.

Pålitliga elektriker för företag, industri & BRF:s

För företag, fastighetsägare och industri (inte minst serverhallar) erbjuder vi elektriker med rätt specialkompetens. Vi levererar detalj- eller helhetslösningar, oavsett om arbetet gäller mindre servicearbeten eller entreprenader. Våra elektriker projekterar, konstruerar, projektleder, installerar, driftsätter, servar och underhåller elanläggningar och produktionsutrustning. Vi kan även bistå med energioptimering genom att installera energieffektiva belysningssystem och styrsystem, vilket sparar pengar och minskar er klimatpåverkan. Önskar ni fasta ramavtal för löpande avrop gällande kundanpassade elarbeten inom fastighet, industri och produktion så löser vi det.

Exempel på vanliga uppdrag för våra elektriker

Våra elektriker hjälper dig med allt inom el och med hög säkerhet. Från installation av eluttag och strömbrytare till installation av belysning, exempelvis taklampor och spotlights. Våra elektriker installerar elpaneler och kretsbrytare samt värmesystem med golvvärme och elradiatorer. Vi tar oss även an installation av ventilationssystem och fläktar samt installation av larm- och säkerhetssystem, som brandlarm och inbrottslarm. Felsökning av elektriska problem och störande elavbrott är ett annat vanligt uppdrag.

Här är några exempel på vanliga områden som våra elektriker gärna hjälper dig med:
(KOMMENTAR: textlänka gärna nedan till landningssidor, se understruket)

 • Installation av belysning: Våra elektriker installerar allt från vanliga taklampor till mer komplexa belysningssystem för hem eller företag. Vi använder alltid de senaste teknologierna för att garantera lång hållbarhet och energieffektivitet.
 • Laddbox med installation: Till förmånligt paketpris installerar våra elektriker laddbox till elbil för både privatpersoner och fastighetsägare Vi garanterar en snabb och säker installation för att garantera att din laddning är smidig och bekväm. Anlitar du oss kvalificerar du dig även för skattereduktion för grön teknik: 50 % av kostnaden för arbete och material.
 • Skräddarsydd elservice: Våra elektriker erbjuder allt från enkla underhållstjänster till mer omfattande reparationsarbete samt kraftdistribution. Vi förstår vikten av snabb och tillförlitlig service när det gäller elinstallationer och vi är alltid redo att hjälpa dig när du behöver oss.
 • Elinstallationer i kommersiella & industriella miljöer: Våra elektriker erbjuder en rad olika tjänster för företag, inklusive elinstallationer för fabriker, kontor och andra kommersiella fastigheter samt industriella miljöer. Vi kan även hjälpa till med energibesparande lösningar som kan minska dina driftskostnader.

Alltid behöriga elektriker från SEMI El

SEMI El är ett familjeföretag som funnits länge och som är kända för att vi tar hand om våra kunder. Vi är ett elföretag att lite på: vi är i tid, på rätt plats och levererar enligt överenskommelse.

Hos oss jobbar erfarna och välutbildade elektriker som även lever upp till de högt ställda kraven inom industrin. Vi utför säkra eljobb i Stockholm, Södertälje och Nyköping och detta har elektriker hos SEMI El gemensamt:

 • Elkompetens
  Våra elektriker är kunniga fackmän.
 • Kompletta
  Våra elektriker kan utföra alla typer av elinstallationer.
 • Tung kompetens
  Våra elektriker lever upp till alla branschkrav inklusive industriella krav.
 • Elsäkerhet främst
  Samtliga elektriker är auktoriserade.
 • Snabbt på plats
  Våra elektriker prioriterar service och är tillgängliga.

Låt SEMI El bli ditt trygga val av elektriker. Kontakta oss gärna för skräddarsydd offert eller om du vill veta mer om vad våra elektriker kan göra för dig. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och enastående kundservice.

Kontaktpersoner:

Kim Sondin

Platsansvarig
076-828 78 16kim@semiel.se

Oliver Söderman

Projektledare
073-387 60 02oliver@semiel.se
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram