Elinstallationer

Säkra elinstallationer i Stockholmområdet, Södertälje & Nyköping med omnejd: för privatpersoner, företag, BRF:s och industri.

SEMI El är ett pålitligt elföretag som specialiserat sig på breda elinstallationstjänster för såväl privatpersoner som företag. Inte minst är våra elektrikeruppdrag inom industrin en viktig nisch. Vårt team av auktoriserade elektriker har den expertis och erfarenhet som krävs för att lösa alla dina elinstallationsbehov på ett snabbt och säkert sätt. Vi erbjuder elinstallationer i Stockholmsområdet och täcker allt från mindre heminstallationer med ROT-avdrag till stora industriella projekt.

Vi kan garantera att vi hittar en lösning som passar just dina behov och önskemål. Med god service som kärnvärde behöver du inte heller vänta länge på din elektrikerkompetens.
Kontakta oss idag

Elinstallationer för privatkunder

I ditt hem gör vi servicejobb, elinstallationer och felsökning av din el. Vi renoverar din el men utför även nyinstallation av el i nyproduktion, exempelvis laddbox till elbilen. Vi fixar belysning inomhus och utomhus samt möjliggör lösningar för smarta hem. Vi är den perfekta elfirman för dig som vill ha hjälp att nå bra ljussättning till en rimlig kostnad och med låg energiförbrukning. Självklart erbjuder vi ROT-avdrag direkt på fakturan till dig som privatperson. Du betalar bara 70 procent av arbetskostnaden för de elarbeten vi utför i din bostad och vi tar hand om allt pappersarbete.

Elinstallationer för BRF:s, företag & industri

Vi erbjuder helhetslösningar och utför elinstallationer samt service & underhåll för företag, fastighetsägare, serverhallar och industri, oavsett om arbetet gäller mindre servicearbeten eller entreprenader. Vi projektleder, installerar, driftsätter, servar och underhåller elanläggningar och produktionsutrustning. Vi kan hjälpa till med energioptimering genom att installera energieffektiva belysningssystem och styrsystem, vilket sparar pengar och minskar er klimatpåverkan. Vi erbjuder även fasta ramavtal för löpande avrop gällande kundanpassade elarbeten inom fastighet, industri och produktion.

Exempel på vanliga elinstallationer hos SEMI El

Vi löser allt inom el med hög säkerhet och garanterad professionalitet. Här är några exempel på vanliga elinstallationer vi utför för våra kunder.

  • Installation av belysning: Vi installerar allt från vanliga taklampor till mer komplexa belysningssystem för hem eller företag. Vi använder alltid de senaste teknologierna för att garantera lång hållbarhet och energieffektivitet.
  • Laddbox med installation: Till förmånligt paketpris installerar vi laddbox till elbil för både privatpersoner och fastighetsägare. Vi garanterar en snabb och säker installation för att garantera att din laddning är smidig och bekväm. Anlitar du oss kvalificerar du dig även för skattereduktion för grön teknik: 50 % av kostnaden för arbete och material.
  • Skräddarsydd elservice: Vi erbjuder allt från enkla underhållstjänster till mer omfattande reparationsarbete. Vi förstår vikten av snabb och tillförlitlig service när det gäller elinstallationer och vi är alltid redo att hjälpa dig när du behöver oss.
  • Elinstallationer i kommersiella miljöer: Vi erbjuder en rad olika tjänster för företag, inklusive elinstallationer för fabriker, kontor och andra kommersiella fastigheter. Vi kan även hjälpa till med energibesparande lösningar som kan minska dina driftskostnader.

Därför är SEMI El ditt förstahandsval vid elinstallation

SEMI El är ett familjeföretag som funnits länge och som är kända för att vi tar hand om våra kunder. Vi är ett elföretag att lite på: vi är i tid, på rätt plats och levererar enligt överenskommelse.

Vi består av kunniga elektriker, kompletta i vår bredd och med tung, nischad kompetens som även lever upp till industriella krav. Med elsäkerhet i ryggraden och vår känsla för service har vi blivit förstahandsvalet för många kunder, med förtroendet att leverera elinstallationer i Stockholm, Södertälje och Nyköping.

Låt SEMI El bli även din pålitliga partner när det gäller elinstallationer! Kontakta oss gärna för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig med dina elinstallationsbehov. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och enastående kundservice.

Kontaktpersoner:

Kim Sondin

Platsansvarig
076-828 78 16kim@semiel.se

Oliver Söderman

Projektledare
073-387 60 02oliver@semiel.se

Kostnadsfri offert

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter. Läs mer.

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram